Snabb och säker frakt.
Varje gång, Överallt.

Vi på Budettan erbjuder expressbud av hög standard. Om ni har behov av att få gods snabbt levererat, så är det Budettan ni ska anlita. Vi är tillgängliga dygnet runt och att ert gods kommer till rätt plats vid rätt tid är alltid högsta prioritet.

Budbil

Vi på Budettan erbjuder expressbud av hög standard. Om ni har behov av att få gods snabbt levererat, så är det Budettan ni ska anlita. Vi är tillgängliga dygnet runt och att ert gods kommer till rätt plats vid rätt tid är alltid högsta prioritet.

Vi erbjuder skräddarsydda budbilslösningar för både företag och privatpersoner. Med vårt fokus på tillförlitlighet och flexibilitet ser vi till att dina försändelser når sina destinationer säkert och effektivt.

Våra budbilar är utrustade med den senaste teknologin för att garantera snabba, punktliga och säkra leveranser. Kontakta oss för att skräddarsy en transportlösning som passar just dina behov.

Maila eller ring oss på 044-126400

Kylbil

Varmt som kallt vi klarar allt!
Budettan har sedan 1998 kört och hanterat både kyl, frys och värme transporter.

Vi erbjuder professionella kyltransporter för livsmedel och andra temperaturkänsliga varor. Våra moderna kylbilar ser till att dina produkter håller rätt temperatur från upphämtning till leverans.

Vi har en Kapacitet för kyl, fryst och varmt från 0 kg – 26 ton och erbjuder helt flexibla individuella lösningar för både omedelbara och förbokade leveranser och det inkluderar helgtjänster om det behövs,

När det göller dessa produkttyper, kontakta oss för att diskutera hur vi kan hjälpa dig med säkra och effektiva kyltransporter för att möta dina specifika behov..

Maila eller ring oss på 044-126400

Lager

Vi erbjuder omfattande lagerservice för att stärka din logistikkedja. Oavsett om utrymmet i ditt nuvarande lager är begränsat, erbjuder vi generösa lagerfaciliteter för att säkerställa att dina varor hanteras effektivt.

Vår tjänst sträcker sig bortom traditionell lagerhållning; vi hanterar hela logistikkedjan från transport till plockning och avisering, vilket erbjuder en komplett 3PL-lösning.

Detta möjliggör för dig att fokusera på kärnaspekter av din verksamhet.

För personlig service, ring oss på 044-126400 eller maila oss direkt.

Special

Vi erbjuder en fullständig lösning för logistik och transport, baserad på att möta varje kunds unika speciellt skräddarsydde behov.

Vi kan ta hand om hela kedjan från lagerhållning i rymliga faciliteter till specialiserade tjänster som inbärningar, montering och avemballering av gods direkt på plats.

Vår självständighet som distributionspartner tillåter oss att erbjuda kostnadseffektiva och högkvalitativa lösningardär du får full insyn och en rak samt tydlig kommunikation.
Vi är redo att skräddarsy en spännande och perfekt lösning för ditt företags logistikbehov.